Ion Ștefan, deputat PNL: “În timp ce Oprișan îl ”trage de urechi” pe Misăilă, taxa de habitat este ascunsă între impozitele pentru 2018!”

0
183
Pesediștii una zic și alta fac! Cel puțin așa se întâmplă cu taxa de habitat pe care primarul Cristi Misăilă și-o dorește la Focșani implementată de la 1 ianuarie 2018, dar despre care șeful său de partid, Marian Oprișan, spune că nu va fi votată de consilierii PSD!

Cine să îi mai creadă pe reprezentanții partidului roșu când, negru pe alb, în proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor și impozitelor aplicabile din 2018, Misăilă insistă și ascunde taxa de habitat?!

Stimați cetățeni ai municipiului Focșani, nu îi mai credeți pe cuvând când vă spun mieroși că nu ne măresc birurile, când în realitate pesediștii continuă politica de suprataxare în municipiu! Misăilă VREA taxa de habitat la pachet cu majorarea altor impozite și introducerea altora noi în oraș, disperat că Guvernul PSD Mihai Tudose îl va lăsa cu vistieria goală!

Pe unde va scoate cămașa Misăilă când focșănenii îi vor spune că taxa de habitat a fost cuprinsă în proiectul taxelor pe 2018? Sau va avea tupeul să nege realitatea, faptul că la Articolele 33, 34, 35 și 36 din proiectul taxelor și impozitelor pe 2018 se face referire clară la cum Misăilă va institui taxa pe habitat, adică 6 lei/lună pentru persoanele fizice și 10 lei/lună/angajat pentru persoanele juridice?

Fiecare focșănean trebuie să cunoască acest lucru și să le ceară lui Misăilă și lui Oprișan să înceteze cu minciuna, cu demagogia ieftină, cu proiectele de jupuire a cetățenilor făcute pe furiș și să folosească banii publici cu responsabilitate, cu aplecare spre nevoile reale ale oamenilor și DELOC pentru a-și hrăni înfometata caracatiță de partid!

Consilierii Partidului Național Liberal din CL Focșani nu vor fi de acord cu taxa de habitat și nu vor vota impozite mărite pe umerii focșănenilor! Consilierii PNL nu vor fi părtași la politica de jecmăneală pe față pe care Misăilă și PSD au îmbrățișat-o la Focșani!

Vă invit să fiți prezenți la dezbaterea publică pe marginea stabilirii impozitelor locale pe 2018 de MARȚI, 19 decembrie, de la ora 13.00, de la Primăria Focșani, unde îi puteți spune în față lui Misăilă părerea dumneavoastră despre taxa de habitat.

Implicarea nu vă costă, dar pasivitatea da!

comunicat Ion Ștefan, deputat PNL

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here