Ion Ștefan: Inconsecvența primarului Misăilă: cum se schimbă realitatea economică de la ședințele AMR la share-urile pentru Dragnea

0
94
Constat cu stupoare că primarul muncipiului Focșani, Cristi Misăilă, una semnează și la alta subscrie.

Pe rețelele de socializare și în discursul public toate sunt numai lapte și miere și ”cifrele arată bine!”, într-o încercare chinuită de a-l peria pe șeful său de partid, Liviu Dragnea, cel care încearcă să subjuge Justiția pentru a scăpa de condamnări, cel care a girat eliberarea infractorilor din pușcării și care au omorât oameni nevinovați, cel din cauza căruia euro a sărit de 4,7 lei, dând peste cap bugetele lunare ale românilor.

Acesta este mesajul de suprafață al primarului Focșaniului!

Pentru că, la o privire mai atentă asupra revendicărilor pe care Asociația Municipiilor din România (AMR), for din care, din întâmplare – se parte, face parte și edilul Focșaniului (membru în Comitetul Director al AMR), lucrurile sunt mult mai grave, iar unii pesediști nu se sfiesc să le recunoască!

Adevărul este că proiectul de buget pe anul în curs, care nu a fost dat publicității și este lucrat la secret de Dragnea&co, fără participarea primului ministru Viorica Dăncilă, dă fiori reci unei întregi țări! Marile orașe din România se tem, pe bună dreptate, că Guvernul PSD-ALDE, prin nepăsarea și ignoranța de care dă dovadă, le va tăia din fonduri în acest an, din cauza cheltuielilor imense și nesustenabile la care guvernanții s-au înhămat fără a avea un propiect economic viabil.

AMR cere premierului să se întâlnească cu ei!

Este pentru prima oară în istoria AMR când solicitările noastre de dialog adresate Guvernului României, pe teme care privesc în mod direct funcționarea administrației publice locale sunt refuzate, astfel încât la niciuna din cererile transmise nu s-a primit vreun răspuns, de orice natură, de la echipa guvernamentală. Ne aflăm acum la sfârșitul lunii ianuarie 2019 fără să avem în dezbatere publică un proiect de Lege a bugetului de stat pe anul 2019, deși aflăm din presă că Guvernul va adopta acest proiect până joi, 31 ianuarie”, transmite AMR, prinpreședintele acestui for, primarul Robert Negoiță.

Deci, domnule primar Misăilă, cum e? Care cifre arată bine pentru că, din câte observăm cu toții, scrisoarea adresată Guvernului și care este semnată de primarii de municipii, inclusiv de dumneavoastră, domnule primar Misăilă, arată dezastrul în care Guvernul PSD a adus țara?!

Când mințiți, domnule primar Misăilă? Când distribuiți, poate fără discernământ, postările șefului de partid? Sau când vă aliați inconștient unui demers rezonabil al colegilor edili din adminstrația publică locală, mulți cu experiență și având proprietatea termenilor folosiți, acestei scrisori dure adresată Guvernului de incompetenți de la PSD?

Domnule primar Misăilă, sunteți un om care a lucrat cu cifre până acum, oare cum puteți minți că ”cifrele arată bine” când anul trecut ați luat din bugetul de investiții al Focșaniului și ați plătit salariile celor din Primăria Focșani, inclusiv pe-al dumneavoastră și ale rudelor dumneavoastră?! Nu ar strica mai multă decență în declarații și asumare a realității economice!

 Ion Ștefan, deputat PNL

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.