Ion Ștefan, nominalizat ministru al Dezvoltării: „Propunerea mă onorează și mă responsabilizează”

0
154

Deputatul PNL de Vrancea a fost nominalizat de premierul desemnat Ludovic Orban, să conducă Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Într-o postare pe Facebook, Ion Ștefan a spus că propunerea îl onorează și îl responsabilizează. Ștefan a mai adăugat că nominalizarea este o adevărată provocare și că nu va fi o misiune ușoară.

„Propunerea venită din partea lui Ludovic Orban și a colegilor din PNL mă onorează și mă responsabilizează. Îmi asum propunerea pentru Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, pe care îl consider o mare provocare. Aceeași provocare pe care am simțit-o și când am făcut pasul în politică, cu gândul de a aduce expertiza dobândită în mediul privat, eficiența din sectorul de business, buna mea credință și dorință de muncă pentru proiecte utile pentru Focșani, pentru județul Vrancea și, acum, pentru România. Știu că nu va fi o misiune ușoară, dar îmi voi asuma portofoliul în fața comisiilor de specialitate, la audierile din Parlament. România trebuie să se dezvolte prin politici liberale. Mulțumesc pentru încredere. Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune”, a transmis Ion Ștefan. Senatorul PNL, Cătălin Toma a salutat nominalizarea colegului său de partid în Guvernul Orban.

„Filiala Vrancea a Partidului Național Liberal se poate mândri că pe lista noului Guvern, care are sarcina să repare tâmpeniile făcute de guvernările Dragnea-Grindeanu, Dragnea-Tudose, Dragnea-Dăncilă, Dăncilă, se află colegul nostru, deputatul vrâncean Ion Ștefan, propus pentru unul dintre cele mai importante ministere, cel al Lucrărilor Publice, Dezvoltare și Administrație. Felicitări, Ionuț!”, a spus Cătălin Toma.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.