ION ȘTEFAN: Oprișan se spală pe mâini de dezastrul Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor

0
177
Consiliul Județean Vrancea și baronul Marian Oprișan pozează în îngerii pe pământ când li se cer explicații și SOLUȚII pentru criza gunoaielor care îngroapă Vrancea din vina incompetenței administrației județene conduse de ani de zile de PSD!

Asta cu toatecă, Oprișan și instituția pe care o conduce ar fi trebuit să pună în aplicare proiectul de 40 milioane de euro a Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor, darla care a adunat întârzieri însemnate și nereguli cu duiumul, semnalate la momentele respective de Guvernele României.

Acum, printr-un comunicat de presă, Oprișan dă vina pe Ministerul Mediului din 2007 și pe primarii PNL din Vrancea care nu ar fi fost implicați în acest proiect și nu ar fi predat amplasamentele la timp!Vă întreb, stimate președinte al CJ Vrancea, când Guvernul României îți blochează ție, CJ Vrancea, proiectul pentru nereguli și ilegalități, cum consideri că primarii, indiferent de coloratura lor politică, ar fi trebuit să reacționeze?! Să fie și ei părtași în neregulile de la județ?

Baroane, sincer, cât crezi că mai ține pasarea responsabilității și invocarea unor greșeli făcute nu de tine, ci de Ministerul Mediului, de Guvernul României, chiar de UE, cum se invocă prin comunicatele de presă?

Cât crezi că vor mai înghiți vrâncenii minciuna ta cu adversarii politici care se sabotează singuri și vor să își umple localitățile de gunoaie?

Acum se oferă asigurări că situația se va rezolva până în 2018, dar Oprișan nu explică ce se va întâmpla dacă rampele de gunoi din Brăila nu vor mai accepta mașinile de gunoi din localitățile din Vrancea. Tot șeful CJ minte și spune că, ”nu există probleme referitoare la transportul și depozitarea gunoiului și nici nu există pericolul unui blocaj al gunoaielor”, cu toate că edilii semnalează că primesc adrese de la CJ care le transmit exact acest lucru! Rampele ilegale sunt o realitate, o știe toată lumea!

Tot Oprișan spune despre acest proiect, cu termen de finalizare 2018, că nu este sigur 100% căva fi implementat la data avansată în informare. Baronul lasă loc la speculații când spune că va deveni funcțional în 2018 ”dacă nu intervin cazuri de forță majoră”, după cum singur declară.

Ne-am lămurit cu grija administrației județene PSD față de problemele județului Vrancea! Curat, murdar, coane Oprișan!

Comunicat biroul parlamentar Ion Ștefan, deputat PNL

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.