Ion Ștefan: PNL propune dublarea alocației pentru copii și indexarea cu rata inflației

0
190
Susțin amendamentul Grupului parlamentar PNL și al colegului meu Robert Sighiartău, la proiectul de buget pe anul 2019, prin care alocațiile copiilor noștri să fie dublate și indexate cu rata inflației.

Îmi doresc ca cei de la PSD și ALDE să realizeze prostia pe care au făcut-o nesusținând majorarea alocațiilor copiilor, prin votul dat la Senat, și sper ca parlamentarii PSD de Vrancea, la rândul lor unii proaspăt părinți și chiar bunici, să gândească la rece și să vadă clar că acest vot îl acordă, în principiu, pentru viitorul României.

Nici nu vreau să mă gândesc cu ce obraz vor mai veni doamna și domnii deputați PSD de Vrancea în județ, să plângă pe umerii copiilor care, din alocația lunară de 84 de lei, trebuie să își drămuiască banii pentru rechizite, haine, pachețel pentru școală, vitamine ori medicamente, jucării, alimente sau transport.

Copiii noștri au nevoie de sprijin pentru ca fiecare dintre ei să își exploateze la maximum potențialul. Cum putem spera la generații viitoare sănătoase și educate când numeroși copii din Vrancea și din întreaga Românie merg la culcare flămânzi și abandonează școala din cauza sărăciei?!

Deputat ION ȘTEFAN

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.