Ion Ștefan: Primarul ”smiorcăilă”: zero proiecte, dar fond de salarii crescut de două ori și jumătate în trei ani

0
155
Primarul PSD Cristi Misăilă dă vina pe fostul primar PSD Decebal Bacinschi că în Focșani nu a găsit nimic făcut, niciun proiect! E cel puțin curios că la începutul celui de-al treilea an de mandat de edil șef al Focșaniului, Misăilă a descoperit că în oraș nu s-a făcut nimic.

Primarul a găsit și vinovatul de serviciu, fostul edil bătrân Bacinschi! Atât a găsit de cuviință tânărul Misăilă să explice consilierilor locali: că predecesorul său nu i-a lăsat niciun proiect în oraș de unde să se apuce de treabă! Și, în toți acești trei ani, umbra lui Didi prin Focșani a fost omniprezentă, timorându-l și împiedicându-l pe Misăilă să construiască ceva.

primarie 1 - Ion Ștefan: Primarul ”smiorcăilă”: zero proiecte, dar fond de salarii crescut de două ori și jumătate în trei ani

Și totuși, Misăilă a găsit ceva și l-a crescut de două ori și jumătate! Este vorba despre fondul de salarii al personalului din Primărie. Dacă este să comparăm fondul de salarii, din acești trei ani, aflăm că din 2017 până în 2019, acesta s-a umflat de două ori și jumătate, prin creșteri de salarii repetate, dar și prin angajări pe bandă rulantă. Primăria Focșani a fost transformată de Misăilă într-o adevărată ”caracatiță” a PSD, un fel de ”forțele de muncă” pentru familie și pentru cei cu carnet roșu.

primarie 2 - Ion Ștefan: Primarul ”smiorcăilă”: zero proiecte, dar fond de salarii crescut de două ori și jumătate în trei ani

Din documentele municipalității, semnate de edilul PSD, aflăm că în ianuarie 2017, pentru salariile celor din Primăria Focșani se plăteau 529.000 lei. În ianuarie 2018, fondul de salarii a crescut la 980.000 lei, pentru ca în ianuarie 2019, salariile încasate de Misăilă și ”caracatița” lui să ajungă la 1,2 milioane lei! Iată că s-a făcut ceva în Focșani, dar s-a făcut pe banii noștri, ai contribuabililor!

primarie 3 - Ion Ștefan: Primarul ”smiorcăilă”: zero proiecte, dar fond de salarii crescut de două ori și jumătate în trei ani

Dacă în trei ani s-au fi dublat și numărul străzilor asfaltate, al parcurilor reabilitate, al copacilor plantați în oraș, al locurilor de joacă sigure ori al investitorilor convinși de administrația PSD-Misăilă-Oprișan să deschidă puncte de lucru la Focșani, ei, abia atunci s-ar fi justificat dublarea fondului de salarii făcută de Misăilă!

Ion Ștefan, deputat PNL

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here