Ion Ștefan: Vrancea, între județele cu cei mai mulți bugetari angajați în administrația locală din România

0
181
Cel mai sigur loc de muncă, în Vrancea cel puțin, este în sistemul bugetar. O știm în special de la administrația locală PSD Misăilă care a transformat Primăria Focșani în agenție de forță de muncă pentru posesorii de carnet roșu. Unul muncește, alți trei încurcă și stau la cafea!

Datele oficiale arată că Vrancea, un județ în care economia încă se zbate să respire, este sufocată de angajările la buget. Chiar Ministerul de Finanțe recunoaște acest lucru, arătând că la o mie de locuitori, în Vrancea sunt 16,3 bugetari în administrația publică locală! Un aparat extrem de stufos și ineficient de cele mai multe ori pentru că angajările nu s-au făcut pe competențe ci pe bază de sinecuri.

Partidul Național Liberal susține că avem nevoie de introducerea principiului 85/15, adică angajaţii din sectorul bugetar nu pot să reprezinte mai mult de 15% din totalul angajaţilor din economie! Asta dacă mai vrem ca economia să susțină această țară.

Deputat PNL de Vrancea, Ion Ștefan

tabel bugetari 1 - Ion Ștefan: Vrancea, între județele cu cei mai mulți bugetari angajați în administrația locală din România

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here