Ion Ștefan: “Vreau să lucrăm pentru comunitate, pentru focșăneni și pentru vrânceni”

0
112

Odată cu debutul campaniei electorale, candidatul PNL la Primăria Focșani, deputatul Ion Ștefan a mers pe străzile din Focșani pentru a se întâlni cu alegătorii. Alături i-a fost și numărul 1 de pe lista Consiliului Local Focșani, Liviu Macovei, dar și echipa de consilieri locali. Toți formează o echipă unită, determinată să schimbe în bine orașul Focșani. În interacțiunea cu cetățenii, echipa liberală s-a bucurat de susținerea și simpatia oamenilor, lucru care i-a motivat să meargă mai departe cu încredere că votul dat de focșăneni și vrânceni pe 27 septembrie va fi unul pentru schimbarea actualei administrații PSD. Echipa liberală se poate lăuda cu cei mai performanți primari în funcție care au demonstrat că sunt buni administratori în localitățile pe care le conduc. Pe lângă aceștia, Partidul Național Liberal are o listă de candidați la alegerile locale determinați să schimbe în bine soarta localităților.

”Avem cea mai bună echipă pentru CL Focșani și pentru CJ Vrancea. Avem de partea noastră cei mai destoinici primari de comune care au demonstrat că sunt buni administratori în comunitățile pe care le reprezintă. Lângă noi sunt și candidați determinați să aducă schimbarea în localitățile care, până acum, au cunoscut conduceri retrograde. De partea marii echipe liberale este hotărârea, energia și pregătirea profesională a colegilor mei care, pentru a se pune în slujba cetățeanului, au ales să candideze la CL și CJ, dar și la primăriile din Vrancea. Angajamentul meu ferm în fața focșănenilor, pe care știu că și-l ia în fața tuturor vrâncenilor și colegul meu Cătălin Toma, este acela al transferului de reușite pe care le are guvernarea liberală la nivel național, la Focșani. Nu am obosit ci abia aștept să începem treaba și să pun în aplicare la Focșani toate cunoștințele acumulate în Guvernul Orban. Am demonstrat, în calitate de ministru al lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, că nu precupețesc niciun efort pentru a implementa proiecte prin care să cheltuim toți banii europeni care ne sunt puși la dispoziție, pentru proiecte de dezvoltare a mediului public dar și a celui privat”, a spus Ion Ștefan, candidatul PNL la Primăria Focșani.

Acesta susține că modelul implementat de colegii liberali, primari în localități care au cunoscut ce înseamnă dezvoltarea, poate fi implementat și în orașul de pe Milcov dacă există implicare și deschidere către nevoile cetățeanului.

”Vreau să reașez cetățeanul în centrul atenției administrației publice, pentru el se muncește și el este cel care decide cum se cheltuiesc banii. În Focșani și în Vrancea s-ar fi putut face atât de multe, dar din păcate nu s-a vrut sau, și mai grav, nu a existat capacitate! Mă uit cu plăcere la ceea ce au reușit colegii edili liberali în orașe ca Oradea, Timișoara, Cluj-Napoca sau Brașov și mă gândesc, așa cum o faceți și dumneavoastră, că nu trăim în două Românii, ci într-o singură țară. Acolo au înflorit comunitățile, la noi doar baronii și… eventual, mamele lor. Acolo oamenii s-au reîntors, la noi au continuat să plece în cele patru zări. Împreună cu Toma Cătălin la CJ Vrancea și cu Liviu Macovei și echipa liberală de la municipiu, la Primăria și CL Focșani, vreau să lucrăm pentru comunitate, pentru focșăneni și pentru vrânceni. Proiecte avem, este nevoie să ne oferiți votul și noi ne apucăm de treabă!”, este mesajul liberalului Ion Ștefan. (Material realizat SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21200012)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.