Ionuț Botezatu este noul președinte al secției de fotbal din cadrul CSM Focșani 2007

1
1824
Începând de astăzi, Ionuț Botezatu va prelua funcția de președinte al secției de fotbal din cadrul clubului CSM Focșani. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi în cadrul ședinței Comitetului Director. „Cu unanimitate de voturi, Ionuț Botezatu a fost numit în funcția de Președinte al secției de fotbal din cadrul clubului CSM Focșani 2007. Sportul-rege, așa cum e numit fotbalul, generează dependență, personal am simțit și simt asta în fiecare zi, de aceea și fostul fotbalist al Unirii Focșani, Ionuț Botezatu, în prezent un prosper om de afaceri, a ales să revină în slujba fotbalului vrâncean. Îi urez mult succes și spor la treabă! Sunt convins că astfel de oameni pot genera emulaţia de care fotbalul focșănean are atâta nevoie”, a anunțat președintele CSM Focșani 2007, Liviu Macovei. Postul de Președinte al secției de fotbal a rămas liber după ce, la începutul lunii iulie, Mircea Lazăr a demisionat din funcție în urma câștigării concursului pentru ocuparea postului de director al Școlii Gimnaziale ”Anghel Saligny” din Focșani.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Întrebarea este nu dacă fotbalul focșănean are nevoie de un nou suflu ci dacă Focșaniul are nevoie de un club de fotbal finanțat din bani publici. Vedem în poză doi prosperi oameni de afaceri care și-ar fi putut finanța pasiunea pentru fotbal din banii lor proprii sub forma unui club privat. De ce banii unui pensionar care de-abia își mai duce zilele trebuie folosiți pentru salariile acestor bogătași?

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.