Ionuț Filimon, TNL Vrancea: „Festivalul BACHUS – mașina de produs bani a PSD!!!”

0
496

Ionuț Filimon, copreședintele tinerilor liberali din Vrancea este de părere că Festivalul Bachus înghite sume exorbitante de la buget, sume care ar putea să meargă în reabilitări de școli, parcări sau locuri de joacă pentru cei mici.

“Bugetul Festivalului Viei şi Vinului Bachus 2015 este un nou tun al administrației PSD, 275.000 de euro fiind o sumă greu de explicat oricât ai încerca să te justifici. Un buget extravagant cu sume fabuloase pentru artiști expirați, bani care au fost aruncaţi pe fereastra Consiliului Județean direct în buzunarul firmei Infinity Sound. Lucru foarte ciudat, deși contractul a fost atribuit pe SEAP, a fost câștigat de Infinity Sound, o firmă care are drept scop mulțumirea baronului roșu, Marian Oprișan.

Oprișan a spus în nenumărate rânduri că se va ocupa de Focșani!!! Oare nu se putea face altceva din aceşti bani, Focşaniul arată atât de bine şi totul este roz de ne permitem să aruncăm bani pe paranghelii???

Oare câte şcoli puteau fi reabilitate, câte parcări sau câte locuri de joacă puteau fi făcute. Asistăm neputincioşi la cel mai mare jaf public din Vrancea sub umbrela binevoitoare a Partidului Stat – PSD.

Ce se întâmplă la organizarea parangheliilor lui Oprișan este o bătaie de joc justificată prin faptul că este cerută de tineri, de populație. Noi tinerii stăm şi ne uităm cu mai marii judeţului ne iau în derâdere iar bunul simț și echilibrul nu sunt decât noțiuni despre care citești în cărți. Veșnic expiratul nea Octavian vine și el și ne spune cum stă treaba și câte eforturi a făcut conducerea județului. Cum este posibil să aloci astfel de sume, bani care puteau fi redirecţionaţi în cu totul altă parte, oare problemele tinerilor și ale muncipiului Focşani se pot rezolva prin aceste paranghelii????

Oare ce ne oferă nou tinerilor din Focșani și județ, această administrație PSD?

Nimic,  absolut nimic, sau poate doar circ de proastă calitate. Nici nu ne miră faptul că tinerii Vrancei, imediat după ce îşi termină studiile sau chiar înainte, pleacă din acest oraş și din județ, datorită lipsei oportunităților de viitor. Sunt tânăr şi consider că, din păcate, acest oraş se stinge pe zi ce trece, iar toate acestea se datorează intenţiilor meschine şi dorinţei unora de a controla tot ce mișcă și a se îmbogăţi peste noapte, bineînțeles din bani publici.

Ruşine să vă fie pentru jefuirea bugetului județean și a celui local. Ruşine să vă fie pentru că în Focşani şi în Vrancea există multe şcoli şi grădiniţe care nu au avize sanitare și în care bântuie hepatita. PSD nu are nici cea mai mică intenţie de ne oferi un viitor la noi acasă, de a investi în învăţămât sau sănătate, ramuri prin care țara asta poate fi protejată și ajutată să evolueze.

Administrația PSD  cântă la greu refrenul „Țara te vrea prost…“ pentru că, asemenea manifestărilor din Corea de Nord, se pare că mai marii judeţului sunt focalizaţi pe manifestări în care bătutul din palme și mulțumirile pentru Marian Oprișan și administrația județului au devenit metode de cosmetizare a imaginii baronului roșu“.

Ionuţ Filimon,

Copreşedinte TNL Vrancea

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.