ISU Vrancea caută voluntari! Continuă înscrierile în programul “Salvator din Pasiune“

0
491

𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐫𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐮 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢! 𝐋𝐚 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐟𝐚̆𝐬̦𝐮𝐫𝐚𝐭𝐚̆ 𝐧𝐞 𝐚𝐫𝐚𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚̂𝐭 𝐝𝐞 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐚𝐮 𝐞𝐯𝐨𝐥𝐮𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦, 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐭𝐨𝐭 𝐜𝐞𝐞𝐚 𝐜𝐞 𝐚𝐮 î𝐧𝐯𝐚̆𝐭̦𝐚𝐭, 𝐚𝐮 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞𝐯𝐢𝐧𝐚̆ 𝑺𝒂𝒍𝒗𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝒑𝒂𝒔𝒊𝒖𝒏𝒆”. Pentru cei interesați, vă informăm că înscrierile în cadrul programului “𝑺𝑨𝑳𝑽𝑨𝑻𝑶𝑹 𝑫𝑰𝑵 𝑷𝑨𝑺𝑰𝑼𝑵𝑬”, continuă!

𝑪𝒐𝒏𝒅𝒊𝒕̧𝒊𝒊𝒍𝒆 𝒑𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒕𝒓𝒆𝒃𝒖𝒊𝒆 𝒔𝒂̆ 𝒍𝒆 𝒊̂𝒏𝒅𝒆𝒑𝒍𝒊𝒏𝒆𝒂𝒔𝒄𝒂̆ 𝒄𝒆𝒊 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒐𝒓𝒆𝒔𝒄 𝒔𝒂̆ 𝒔𝒆 𝒂𝒍𝒂̆𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓𝒔𝒂𝒍𝒗𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒖𝒓𝒎𝒂̆𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆𝒍𝒆:

  • Vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani;
  • Apt din punct de vedere medical;
  • Să nu fi fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor cu intenţie;
  • Să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă.

Dosarul candidatului trebuie să conțină:

  • cerere de înscriere;
  • certificat de cazier judiciar (pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani);
  • copie după actul de identitate;
  • aviz psihologic (nu adeverință) din partea psihologului clinician, cu competențe în apărare, ordine publică și siguranța națională cu precizarea apt sau inapt pentru activitățile în cadrul unui serviciu de urgență;
  • act doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare – nu există un minim de studii de care persoana care dorește să acceadă la programul de voluntariat trebuie să dispună,
  • adeverinţă medicală din care să reiasă, cumulativ, cel puțin două din următoarele criterii “nu se află în evidență cu boli cronice”, „apt pentru efort fizic de nivel mediu” și „clinic sănătos”;acordul părinţilor/tutorelui legal, doar pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani.

Înscrierile se fac în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-14.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, situat pe str. Dornișoarei, nr. 10, în municipiul Focșani.

La momentul înscrierii nu este nevoie de documentele amintite anterior, acestea vor fi aduse de către candidați, într-un interval de o săptămână, în urma comunicării telefonice a perioadei stabilite pentru completarea dosarului, de către personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vrancea! Vă așteptăm cu drag! (Comunicat de presă ISU Vrancea)

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.