ISU Vrancea îşi deschide porţile, marţi 28 februarie, cu ocazia Zilei Protecţiei Civile

0
153

ISU Vrancea îşi deschide porţile, marți, 28 februarie, când se aniversează 84 ani de la de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România.

Astfel, în intervalul 11.00 – 14.00, la sediile subunităţilor de pompieri din judeţ se va organiza „Ziua Porţilor Deschise”. La Detaşamentul Focşani, Secţia Adjud, Staţiile Panciu şi Vidra, pompierii au pregătit pentru cei care doresc să se familiarizeze cu specificul instituţiei expoziţii cu tehnica aflată în dotare. De asemenea, vizitatorii vor fi informaţi despre riscurile specifice şi modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă.

„Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei care doresc să cunoască îndeaproape activitatea pompierilor vrânceni la sediile noastre din municipiile Focşani şi Adjud, din oraşul Panciu şi comuna Vidra! „ transmit reprezentanţii ISU Vrancea, la ceas aniversar.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.