ISU Vrancea încadrează doi ofițeri cu recrutare din sursă externă

0
147

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, cu sediul în municipiul Focșani, str. Dornișoarei, nr. 10, scoate la concurs, în vederea ocupării prin încadrare directă și/sau rechemare în activitate, posturile de execuţie vacante: Ofiţer I din cadrul Inspecției de Prevenire – Compartimentul Avizare-Autorizare, funcţie prevăzută cu grad de maior la poziția 34 din statul de organizare al unității și Ofiţer specialist II din cadrul Serviciului Resurse Umane – Compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor, funcție prevăzută cu gradul de locotenent-colonel, poziția 95 din statul de organizare al unității, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor vacante.

ATENȚIE!

Pentru postul de ofițer I din cadrul Inspecției de Prevenire – Compartimentul Aviare-Autorizare, cererea de înscriere la concurs, copia actului de identitate, CV-ul și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare se transmit în format SCANAT doar la adresa de e-mail: inscriere-avizare@isujvn.ro, în format .PDF (atașamentele nu trebuie să depășească dimensiunea de  20 Mb), până la data de 04.10.2021, ora 1500.

Pentru postul de Ofiţer specialist II din cadrul Serviciului Resurse Umane – Compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor, cererea de înscriere la concurs, copia actului de identitate, CV-ul și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare se transmit în format SCANAT doar la adresa de e-mail: inscriere-prppl@isujvn.ro, în format .PDF (atașamentele nu trebuie să depășească dimensiunea de  20 Mb), până la data de 04.10.2021, ora 1500.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE referitoare la desfășurarea concursurilor, se pot obține de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea, telefon 0237.611.212 interior 27.013/ 27.111/ 27.112, în zilele lucrătoare, între orele 0900 – 1500.

Anunţurile de concurs sunt postate pe pagina oficială de internet a instituţiei, www.isujvn.ro, pe pagina de facebook ISU Vrancea şi afişate la avizierul sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, din municipiul Focșani, strada Dornișoarei nr.10, Orice alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului vor fi făcute publice, prin afişarea la avizierul unităţii şi postarea pe pagina oficială de internet a instituţiei. (comunicat Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.