ISU Vrancea recrutează voluntari care ar putea însoţi echipajele de intervenţie

0
562

Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din toată ţara vor începe, de marţi, campania de înscriere şi recrutare a voluntarilor specializaţi în acordarea primului ajutor, descarcerare şi misiuni de stingere a incendiilor, fiind disponibile câte 40 de locuri de voluntari instruiţi pentru fiecare inspectorat local.

Perioada de recrutare şi înscriere pentru voluntarii ISU începe de marţi, 10 mai, şi se încheie vineri, pe 17 iunie. Cei care vor să devină voluntari vor parcurge un ciclu de pregătire în urma căruia vor putea participa la activităţile Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă.

Voluntarii care ar putea însoţi echipajele ISU la intervenţie trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani, să fie apţi din punct de vedere medical, să nu fi fost condamnaţi pentru săvârşirea infracţiunilor cu intenţie, să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă.

Dosarul de înscriere trebuie să conţină o copie a actului de identitate, avizul psihologic, actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare, adeverinţa medicală şi acordul părinţilor/tutorelui legal, pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here