Iulian Nica a fost desemnat “cel mai bun primar din Regiunea Sud-Est în anul 2015”

0
332

Primarul Orașului Panciu, Iulian Nica a fost desemnat „Cel mai bun primar din Regiunea Sud-Est în anul 2015“, în cadrul Competiției APL.H – Administrația Locală la Înălțime 2015. Distincția i-a fost înmânată de către Ionuț Iuria, redactor-șef al Revistei Române de Administrație Publică Locală, la cea de-a VIII-a ediție a „Galei Premiilor APL.H, Ediția 2015“. Evenimentul a fost organizat de Revista Română de Administraţie Publică Locală și s-a desfășurat sâmbătă, 23 aprilie 2016, la Sibiu.

Iulian Nica a fost nominalizat la trei secțiuni: Primarul Anului în România,  Cel mai bun primar de oraș din România și Cel mai bun primar din Regiunea Sud-Est.

„Competiția APL.H – Administrația Locală la înălțime este un eveniment organizat anual și evidențiază faptul că, în administrația publică locală din România, există oameni care fac performanță și proiecte de succes, care contribuie la îmbunătățirea calității vieții.  Evaluarea s-a realizat de către specialiști din străinătate.

Premiul «Cel mai bun primar din Regiunea Sud-Est în anul 2015» reprezintă o recunoaștere a întregii mele activități, pusă în slujba cetățenilor orașului Panciu, care mi-au fost alături, au crezut în mine și m-au susținut în permanență. Lor le dedic, în primul rând, această distincție. De asemenea, dedic acest premiu colegilor mei, din cadrul Primăriei Orașului Panciu, care au contribuit la implementarea cu succes a tuturor proiectelor care s-au derulat în comunitatea noastră“, a declarat primarul Iulian Nica.

La începutul lunii aprilie, Iulian Nica a primit și titlul de „Cel mai activ primar de oraş din România în mandatul 2012-2016“, la cea de-a XXIII-a ediție a Adunării Generale a Asociației Orașelor din România. La atribuirea acestuia au contribuit, cu prioritate, proiectele cu finanțare europeană, în valoare de peste 30 milioane de euro, capitol la care orașul Panciu este lider în județul Vrancea. Printre aceste proiecte se numără: EDU PANCIU – Proiect pentru extinderea, dotarea și reabilitarea Liceului „Ioan Slavici“ Panciu, Modernizarea și dotarea cu echipamente de specialitate a ambulatoriului integrat al Spitalului Orășenesc Panciu, Realizarea spațiilor necesare funcționării laboratorului de imagistică medicală compartiment tomograf și dotarea cu tomograf a ambulatoriului integrat al Spitalului Orășenesc Panciu, Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de interes public (străzi), Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice „Sf. Ioan“, Centrul social de recuperare şi reabilitare neuromotorie pentru persoane adulte, Protejarea, restaurarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, în vederea creşterii atractivităţii turistice a oraşului Panciu, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.