Iulian Nica, reales în funcția de președinte al TSD Panciu

0
690

Iulian Nica a fost reconfirmat în funcția de președinte al Tineretului Social-Democrat Panciu, la alegerile pentru noul Birou Executiv, desfășurate vineri, 11 martie 2016.

La eveniment au participat Dragoș Matișan, președintele Biroului Executiv al TSD Vrancea și Cătălin Răducanu, membru al Biroului Executiv al TSD Vrancea.

ALEGERI TSD PANCIU (17)Cei prezenți au votat în unanimitate structura noii conduceri a Organizației TSD Panciu. Alături de președintele Iulian Nica vor fi 7 vicepreședinți, respectiv Adrian Chirilă, Ioan Nedelcu, Ștefan Spinache, Dragoș Bunea, Sorin Stanciu, Florentina Ciubuc și Laurențiu Chiriță.  În funcțiile de secretar și de trezorier au fost alese Gabriela Ciobotaru și Crina Manea. Din Biroul Executiv mai fac parte, ca membri, Raluca Nedelcu, Ionuț Bândar, Ionuț Alban, Claudiu Sandu, Dragoș Vlase, Alexandru Cefălan, Marian Manea, Ștefan Ciocârlan, Iulia Grosu, Marius Caragață, Bogdan Robu, Manuel Bîca, Andrei Alexe, Cosmin Găman și Cosmin Ursu.

„Încrederea acordată de colegi pentru un nou mandat de președinte al Organizației TSD Panciu mă onorează, dar mă și obligă, în același timp. Avem o echipă puternică și reprezentativă pentru tinerii pănceni. Încă de la constituirea sa, Organizația Locală a TSD Panciu s-a remarcat prin implicarea activă în viața comunității și același lucru îl va face și de acum înainte.

Avem o mare deschidere pentru ideile generației tinere și, în același timp, proiecte de anvergură dedicate tinerilor, care se vor concretiza în viitorul apropiat.

Sunt convins că, în toate acțiunile și demersurile noastre, vom fi sprijiniți, ca și până acum, de președintele Organizației PSD Panciu, Ciprian Nica, de colegii din Organizația PSD Vrancea și, mai ales, de președintele Marian Oprișan, care a fost întotdeauna alături de noi!“, a declarat Iulian Nica, președintele Organizației TSD Panciu.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.