Jaf în plină noapte pus la cale de o copilă de 14 ani

0
1067

Un bătrîn de 75 de ani din Focșani a fost, în noaptea de marți spre miercuri, victima unui jaf ca-n filme, pus la cale de o fată de 14 ani, pe care o cunoștea. În toiul nopții, doi tineri necunoscuți l-au trezit pe bărbat din somn. Folosind violența, cei doi au încercat să-l determine pe bătrân să le dea economiile sale.

Omul a început să strige însă după ajutor, iar cei doi s-au speriat și au fugit. Bătrânul a ieșit imediat în curte și a început să le povestească vecinilor de i s-a întâmplat, alarmați de strigătele sale de ajutor. În timp ce bărbatul stătea de vorbă cu vecinii, puștoaica a intrat în casă, de unde a furat 2700 de lei și un telefon mobil.

“În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii au stabilit faptul că principalii bănuiți de săvârșirea faptei sunt doi tineri de 17, respectiv 18 ani, ambii din comuna Gugești, tineri care ar fi avut anterior producerii faptei o înțelegere cu minora de 14 ani.

Față de cei doi tineri s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentați cu propunere de arestare preventivă. Bunul sesizat ca fiind sustras, precum și suma de bani, au fost recuperate și predate persoanei vătămate”, transmit reprezentanții IPJ Vrancea printr-un comunicat de presă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.