Județul Vrancea păstrează cea mai scăzută rată de infectare cu COVID-19 din țară | 12 localități din județ în scenariul galben

0
182
Vrancea continuă să fie județul cu cea mai scăzută rată de infectare cu COVID-19, din întreaga țară cu 0,60 cazuri la mia de locuitori, la egalitate cu județul Buzău. Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în întreg județul. 12 localități din Vrancea se află în scenariul galben cu o rată a infectărilor de peste 1 la mia de locuitori. Este vorba despre localitățile: Nănești – 2,24 în scădere, Țifești – 2,18 în creștere, Dumbrăveni – 2,00 în creștere, Câmpineanca – 1,60 în creștere, Ciorăști – 1,08 în stagnare, Garoafa – 1,64 în creștere, Paltin – 1,04 în stagnare, Panciu – 1,31 în creștere, Ploscuțeni – 1,55 în stagnare, Soveja – 1,90 în stagnare, Urechești – 1,09 în stagnare, Vulturu – 1,65 în creștere. „DSP Vrancea recomandă cetățenilor să adopte în continuare o atitudine responsabilă, pentru asigurarea protecției proprii și a celor din jur. Pe lângă măsurile luate de autorități, atitudinea fiecărui cetățean față de regulile de prevenire a infecției rămâne cea mai eficientă modalitate de combatere a pandemiei și una dintre șansele de a evita impunerea de măsuri cu caracter mai restrictiv. Atenţie! Doar purtatul măştii nu este suficient pentru a vă proteja de SARS CoV2. Spălaţi-vă mâinile cu apă şi săpun ori de câte ori este nevoie şi folosiţi un dezinfectant atunci când nu vă puteţi spăla pe mâini”, au transmis reprezentații Prefecturii Vrancea.
 
Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.