Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateJUDO Gonzales, Vișan și Drâmbă, sportivi ai CSM Focșani, medaliați cu aur, argint și bronz la...

  JUDO Gonzales, Vișan și Drâmbă, sportivi ai CSM Focșani, medaliați cu aur, argint și bronz la Campionatul Național de la Arad.

  La sfârșitul săptămânii trecute, timp de două zile (6 – 7 aprilie), Sala Sporturilor din Arad a găzduit Campionatul Național de Judo pentru seniori – individual, competiție derulată sub patronajul Federației Române de Judo (FRJ).

  În cadrul campionatului au participat cei mai buni judoka din România, printre seniori numărându-se și cei de lot național, cu șanse de a reprezenta România la Jocurile Olimpice, cum ar fi sportivii CSM Focșani Asley Gonzales și Vlad Vișan, antrenați la club de sensei Stănică Grosu și sensei Marinel Palade.

  De asemenea, la această gală a judo-ului național au fost prezenți președintele FRJ, Cozmin Gușă și vicepreședintele Florin Bercean.

  Așa cum am amintit ceva mai sus, Gonzales și Vișan au reprezentat CSM Focșani la acest campionatul național, cei doi revendicându-și aurul la categoria 100 de kilograme prin Asley Gonzales și argintul la 90 de kilograme prin Vlad Vișan. Echipa din Focșani și-a adjudecat și o a treia medalie, de bronz, la categoria 60 de kilograme prin Bogdan Drâmbă.

  Sportivii noștri au mai ocupat în clasamentul final două locuri 5, prin Gabriel Farcaș (+100 de kg.) și Emil Neagu (66 de kg) și un loc 7 obținut de Iulian Maholea (categoria 60 de kg.). Felicitări sportivilor și echipei de antrenori care țin în continuare ridicat stindardul școlii de judo din Focșani, una dintre cele mai valoroase din țară.

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...