Jurnalist american împușcat de ruși în apropiere de Kiev!

1
350

Potrivit presei de peste ocean, Brent Renaud în vârstă de 51 de ani era colaborator al cunoscutei publicații americane New York Times. El a fost împușcat în apropiere de Kiev, când forțele ruse au deschis focul asupra mașinii în care se afla. Alți doi corespondenți de presă au fost răniți și transportați la spitalul din capitala Ucrainei pentru îngrijiri medicale. De asemenea, un alt jurnalist care se afla cu Brent în momentul atacului a fost rănit. Conform New York Times, jurnalistul nu lucra pentru ziar, legitimația prezentată poliția ucraineană fiind emisă acum câțiva ani.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Circulă pe internet dovezi conform cărora cei 8 militari români, pilotul MIG si cei 7 din elicopter, ar fi fost uciși de armata ucraineană cu un sistem anti-aerian S-300. De ce guvernul nu oferă nicio explicație despre moartea românilor dar este foarte preocupat de moartea americanului și ne oferă chiar și o teorie ? 8 români nu sunt importanți, doar americanul ? Până unde merge slugărnicia acestor guvernanți ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.