L-AȚI VĂZUT? Un băiețel de 9 ani a DISPĂRUT de la locuința din Urechești

0
463
La data de 25 martie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că Militaru Marius Marian în vârstă de 9 ani și 7 luni, din comuna Urechești, județul Vrancea, a plecat de la domiciliu în data de 22 martie a.c., ora 15.00, și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălțime: 1,33 m, păr castaniu scurt, față ovală, constituție atletică, ochi căprui, bărbie rotundă.

ÎMBRĂCĂMINTEA LA MOMENTUL DISPARIȚIEI: la momentul plecării de la domiciliu, minorul purta :  geacă de culoare neagră ( de stofă)cu dungi albe, pulover albastru cu manșete și guler roșu, fes de culoare gri, pantaloni de tercot de culoare albastru închis, iar în picioare purta adidași albaștri cu dungi.

  • SEMNE PARTICULARE: sub ochiul stâng are o pată ( punct) de culoare albastră( vânătă), semn avut de la vârsta de 2 ani în urma unei înțepături cu un obiect ascuțit.

Persoanele care pot da relații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numarul de telefon 0237/207005. (IPJ Vrancea)

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.