La 74 de ani a vrut să demonstreze că are „sânge în instalații”! Nu avea permis dar gonea prin localitate cu peste 100 de km pe oră!

0
467

Se spune că odată cu vârsta îți vine și ceva minte la cap. Ei bine, acest lucru nu se aplică și la un bărbat în vârstă de 74 de ani, din județul Vâlcea, pe care polițiștii vrânceni l-au tras pe dreapta pentru că gonea pe DN2 E85, pe raza comunei Popești, cu 103 kilometri pe oră. Surpriza oamenilor legii a venit însă ceva mai târziu, atunci când i-au cerut documentele șoferului. Acesta a declarat că nu are actele asupra sa dar în urma verificărilor din baza de date a reieșit că omul nu poseda deloc permis de conducere. „Întrucât conducătorul auto nu avea asupra sa documentele, s-a procedat la verificarea sa în bazele de date, ocazie cu care s-a stabilit că nu este posesor de permis de conducere emis de autoritățile române sau de alte state. Cercetările continuă într-un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a comunicat IPJ Vrancea. Un alt exemplu de „așa nu” este și cel al unui conducător auto din municipiul Ploiești. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost depistat în timp ce rula pe raza localității Pufești cu nu mai puțin de 154 de kilometri pe oră, deși legea prevede că în localitate viteza maximă admisă este de 60 de kilometri pe oră. Șoferul a fost amendat cu 2.900 de lei și i s-a suspendat permisul pe o perioadă de 90 de zile.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.