La Focșani petrecerile se țin lanț, fără teamă de pandemie! Cei vinovați de încălcarea regulilor vor suporta rigorile legii!

1
1273

Pe parcursul zilei de sâmbătă (17 octombrie), autoritățile din Vrancea au efectuat mai multe acțiuni de control pe linia respectării prevederilor legii impuse pe timpul stării de alertă. După cum am observat cu toții, mulți dintre cetățenii județului nostru se comportă de parcă nici nu ar exista coronavirus. Astfel, polițiștii au depistat mai multe abateri în ceea ce privește interzicerea organizării de evenimente private, respectiv nunți, botezuri, mese festive. De exemplu, în Focșani au fost făcute mai multe verificări la toate restaurantele care organizează asemenea petreceri și au depistat că în incinta unui asemenea local 49 de persoane se distrau la un majorat. Evenimentul a fost întrerupt, cei prezenți au fost legitimați și evacuați, urmând să suporte rigorile legii. De asemenea, tot în Focșani, duminică dimineață (18 octombrie) în jurul orei 7.30, autoritățile au stabilit că la un alt restaurant fusese organizată o zi de naștere. Oamenii legii au legitimat și evacuat cele 11 persoane din sală, urmând să se aplice prevederile legale. Nereguli au fost depistate și în orașul Mărășești. „Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești, în timp ce verificau respectarea măsurii carantinei de către un bărbat de 50 de ani și o femeie de 48 de ani, au constatat că aceștia nu se aflau la locuința respectivă cu toate că în evidențele DSP Vrancea figurau ca fiind carantinați până la data de 18 octombrie a.c. Tot în orașul Mărășești,  ora 12:40, polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 37 de ani, nu a respectat măsura carantinei la domiciliu. În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind totodată sesizată DSP Vrancea”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

actiuni politie 3 2 - La Focșani petrecerile se țin lanț, fără teamă de pandemie! Cei vinovați de încălcarea regulilor vor suporta rigorile legii!

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Întrebare, Orban, PNL-iștii și jandarmii ăștia își iau salariile, au suferit vreo diminuare de venit în urma pandemiei ? Pentru că e cumva straniu, toți controlorii ăștia ar trebui să fie în slujba cetățenilor pentru că sunt plătiți de cetățeni adică fix de cei pe care îi tot amendează și îi bagă în faliment. Văd că guvernul PNL nu investește NIMIC în teste dar și-a făcut o nouă sursă de venit din amenzi. În slujba cui sunt controlorii ăștia pentru că în slujba cetățenilor în mod evident nu sunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here