La Vizantea Livezi, PNL a dat clasă PSD-ului

1
428

PNL a obţinut în Vrancea un rezultat bun, peste media pe ţară. La Camera Deputaților, partidul a luat peste 21 la sută şi câștigă un mandat clar de deputat, cel care intră în Parlament fiind Ion Ștefan.

La Senat, scorul obţinut de liberalii vrînceni, 22, 29 la sută după centralizarea a peste 99 la sută din voturi, este şi mai mulţumitor. Procentul i-ar putea aduce, cel mai probail, un mandat de senator liberalului Cătălin Toma. PNL a avut în Vrancea mai multe comune câştigate în faţa PSD. De exemplu, la Vizantea Livezi, liberalii au luat 52 la sută din sufragii iar PSD doar 33 la sută.

„Rezultatele alegerilor parlamentare in comuna Vizantea Livezi au fost următoarele: PNL – 52% PSD – 33% PNL a câștigat fiecare secție de votare din comuna iar eu nu pot decat sa va mulțumesc ca ati fost alaturi de mine! La nivel național însă, România a decis ca PSD sa conduca România în următorii 4 ani! Calatoria continua, ne întoarcem la treaba cu aceleași gânduri, o săptămână bună sa aveți”, a scris pe facebook luni dimineaţă primarul comunei Vizantea Livezi, Dragoş Ciobotaru

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.