Laris Production confecționează viziere de protecție

0
395

În această perioadă de restricții, tot mai multe societăți se reinventează și își pliază activitatea pentru a scoate produse care sunt cerute pe piață: măști, combinezoane sau viziere. În ceea ce privește vizierele, Laris Production anunță că a fost lansat un prim lot, care poate fi găsit fie la sediile din municipiu, fie pot fi comandate on-line sau telefonic. Prețul unei viziere este de 10 lei.

Viziera are ecran transparent de 0,3 mm, iar banda fixare are 0,6 mm. Potrivit specificațiilor, aceasta se livrează demontată, însă banda poate fi fixată ușor în ecran. Există chiar și un tutorial pentru aceasta, pe pagina de Facebook.

Vizierele transparente pentru protecție pot fi procurate din sediile Laris Copyshop 1, 2 și 3 din Focșani – pe strada Aurorei 6A, lângă Finanțe, pe strada Eroilor 1A, lângă primărie, și pe strada Revoluției 3A, în Sud.

Vizierele se pot comanda și la office@laris.ro sau telefonic, de luni până vineri, între orele 8:00 – 14:00, la nr. de telefon 0723.399.941.

Este un dispozitiv folositor cadrelor medicale implicate în tratarea bolnavilor infectați cu COVID-19, medici, ambulanțieri, medici stomatologi, farmaciști, dar poate fi folosit și de personalul din magazine și alte unități care sunt deschise în această perioadă. Nu în ultimul rând, vizierele pot fi folosite de către populație atunci când merg la cumpărături sau în zone aglomerate”, se arată în prezentare.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.