Legea de dublare a alocațiilor ar putea fi promulgată pe 1 iunie, de Ziua Copilului

0
206

Legea de dublare a alocațiilor ar putea fi promulgată de președintele Klaus Iohannis pe 1 iunie. Precizarea a fost făcută de șeful statului, înainte de plecarea la Riga.

”Sincer, mi-am propus să o promulg pe 1 iunie, dacă ajunge în timp util, sigur”, a declarat şeful statului, întrebat dacă va promulga imediat legea care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii, care a fost adoptată miercuri de Camera Deputaţilor.

Klaus Iohannis a precizat că a avut, miercuri, o discuţie cu premierul Victor Ponta, la Palatul Cotroceni, în care a discutat despre legea care prevede dublarea alocaţiilor.

”Pot să repet, este un lucru bun că alocaţia pentru copii a fost dublată”, a spus şeful statului.

Camera Deputaţilor a decis, miercuri, dublarea alocaţiilor de stat pentru copii, adoptând un amendament al liberalilor în acest sens la Ordonanţa de urgenţă 65/2015.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.