„LET’S DO IT, Panciu!“. Voluntari și autorități, implicați în proiectul național „LET’S DO IT, ROMANIA!“

0
126
Sâmbătă, 24 septembrie 2016, oraşul Panciu participă activ ziua curățeniei naționale, organizată în cadrul proiectului „Let’s Do It, România!“. Ziua de Curățenie Națională se desfășoară în toate județele, pe bază de voluntariat, dar și în Republica Moldova. La Panciu, acțiunea este organizată de Primăria Oraşului Panciu, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza“, Liceul Teoretic „Ioan Slavici“ şi operatorul de salubritate al orașului.
„Vom participa la acest proiect cu elevi proveniți de la cele două licee, însoțiți de profesorii lor. Ei vor primi, gratuit, saci menajeri și mănuși, în vederea colectării deșeurilor. Operatorul de salubritate, SC DUSPI SERV SRL Panciu, va ridica și va transporta, cu mijloacele proprii, deșeurile colectate“, a declarat primarul orașului Panciu, Iulian Nica.
Tot sâmbătă, începând cu ora 10.00, administrația locală va deschide un punct de înregistrare pentru voluntarii care vor dori să se alăture acțiunii de curățenie. Acest punct de înregistrare va fi amplasat într-un cort pe Bulevardul Independenței, în zona Casei de Cultură „Mihai Eminescu“.
„Anul acesta, deșeurile vor fi colectate selectiv și ne vom axa doar pe deșeurile reciclabile. Vom ecologiza trei zone identificate cu ajutorul aplicației «Let’s Do It, Romania!“, precum și parcurile din oraș. Nu este prima oară când orașul Panciu se alătură acestui demers național. Sunt sigur că și anul acesta păncenii vor demonstra că au spirit civic, sunt responsabili, le pasă de orașul lor și că vor participa în număr mare la Ziua Națională a Curățeniei!“, a mai declarat primarul Iulian Nica.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here