Liberalii cer demisia Guvernului Grindeanu

0
125

Deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan, a lansat un atac virulent la adresa Guvernului Grindeanu, după adoptarea controversatelor ordonanțe de urgență care scapă infractorii de pușcărie. Parlamentarul vrâncean crede că numai alegerile anticipate pot rezolva situația critică în care a ajuns România, iar primul pas trebuie să fie demisia tuturor membrilor Cabinetului Grindeanu.

“Atacul asupra statului de drept, produs printr-un gest ascuns, la ceas de seară, dat de Guvernul PSD Grindeanu-Dragnea, determină PNL să ceară demisia Guvernului și întoarcerea la urne pentru a cere votul românilor, al vrâncenilor. Este un fapt deosebit de grav și de îngrijorător pentru românii cinstiți ca cei care comit abuzuri și fărădelegi să fie scăpați de pedepse. Este scandalos ca, pe criterii politice, cei care încalcă legea să primească scutiri la pedepse. În plus, consider că cel mai grav este că sistemul nostru de luptă anticorupție, clădit cu greu și multe sacrificii în acești ani, să pice într-o singură noapte, așa cum încearcă PSD să facă. PNL, susținut de partidele din Opoziție, a depus miercuri moțiunea de cenzură ”Guvernul Grindeanu – Guvernul Sfidării Naționale. NU LEGALIZAȚI FURTUL ÎN ROMÂNIA!”. Prin acest mod am ales să răspundem în aceste momente de criză cauzate de ordonanțele de urgență prin care Guvernul PSD încearcă să legalizeze furtul în țară. Sunt convins că vrâncenii ne vor fi alături, așa cum vor fi și românii din toată țara, dar și de peste hotare. Moțiunea de cenzură este calea legală pentru a cere demisia Guvernului Grindeanu, a cărei singură grijă a fost să scape corupții de cătușe și să încerce să le albească dosarele. PNL nu se teme să ajungă la alegeri anticipate! Suntem solidari cu oamenii care au ieșit și vor ieși, în mod democratic, pașnic, în stradă, să lupte pentru statul de drept și pentru susținerea luptei anti-corupție”, transmite deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.