GALERIE FOTO: Liberalii vrânceni, campanie de informare pentru alegerile europarlamentare

0
130
În ultimele două săptămâni, zeci de localități din Vrancea au fost împânzite de consilierii locali, municipali și județeni ai PNL Vrancea, pentru o campanie de informare cu privire la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Permanent, după alegerile din 2016, consilierii liberali, fie ei municipali, locali sau județeni, au ieșit pe teren alături de alți membri PNL și au discutat cu Echipa PNL la Focsani 7oamenii, pentru a le prezenta toate proiectele făcute, toate amendamentele depuse și să preia de la cetățeni idei și sugestii. De câteva zile, suntem pe teren pentru a le vorbi oamenilor despre importanța prezenței la vot pe 26 mai„, a precizat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

PNL Vrancea este singurul partid din județ care are doi candidați pe lista națională în vederea alegerilor europarlamentare. Este o premieră. Pe de altă parte, pesediștii nu au curaj să iasă să vorbească vrâncenilor. Și-au bătut joc de România de când au preluat puterea în 2016. Asta este realitatea„, a declarat și deputatul PNL Ion Ștefan.

Mai jos puteți vizualiza o galerie foto cu acțiunile liberalilor vrânceni.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.