Liberalii vrânceni, în doliu. A murit Dumitru Drumea

0
457
Unul dintre cei mai cunoscuți și vechi liberali vrânceni, Dumitru Drumea, s-a stins din viață, joi dimineață.

“Nea Didi”, cum îi spunea toată lumea, a pierdut lupta cu boala. “Partidul Național Liberal Filiala Vrancea anunță trecerea la cele veșnice a colegului Drumea Dumitru, ”nea Didi” cum îi spuneau cei care l-au cunoscut. Fire optimistă și consecventă în apărarea drepturilor și libertăților cetățenești, Drumea Dumitru lasă un gol de neumplut în familia sa, dar și în echipa liberală. Trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica Jalaboi, de pe strada Rodnei.

Cei care vor să-și ia rămas bun de la ”nea Didi” sunt așteptați alături de familia greu încercată. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis PNL Vrancea. Dumitru Drumea activa politic de circa 20 de ani.

El a fost inițial membru al fostului ApR, apoi a devenit liberal convins, odată cu fuziunea fostului partid al lui Teodor Meleșcanu cu Partidul Național Liberal. Dumitru Drumea era socrul consilierului PNL din Consiliul Local Municipal Focșani, Alina Drumea.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.