Liberalul Teodor Atanasiu, la Focșani: “La alegeri, lupta se va da între PNL și PSD “

0
306

Liberalul Teodor Atanasiu, prim –vicepreședinte al PNL, prezent miercuri la Focșani pentru a îmbărbăta organizația din Vrancea, a declarat că duminică, în ziua scrutinului pentru alegerile locale, adevărata bătălie se va da între PNL și PSD,  restul formațiunilor neputând face altceva decât să “ia voturi de la un partid și să facă câștigător alt partid”.

“Le cer vrâncenilor să nu-şi risipească votul dacă vor să scape de PSD. Trebuie să voteze PNL”, a declarat Atanasiu. Atanasiu a dat undă verde PNL Vrancea să facă alianţe cu oricare alt partid în afara PSD, însă s-a arătat sceptic că formaţiunile mici vor putea trece pragul electoral pentru a intra în Consiliul Judeţean.

“Avem informaţii că cei de la PSD nu se vor dezminţi şi vor încerca să ia voturi pe căi necinstite: dau bani sau cumpără buletinele oamenilor şi altcineva se va prezenta în locul lor la vot. Românii ştiu foarte bine ce înseamnă votul lor, votul din duminica orbului, de pe 5 iunie, va fi unul anti-PSD. Toţi pesediştii încearcă acum să arate cât de drăguţi sunt. Aşa face şi candidatul la Primăria Focşani care îl are, de fapt, în spate pe Marian Oprişan”, a mai spus Teodor Atanasiu.

Românii sunt chemați la urne duminică pentru a-și vota primarii, consilierii locali și județeni.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.