Licăr de speranță la viață pentru focșăneanul,Ionuț Popescu, rănit în Colectiv

0
287

raniti-incendiu-colectiv

Licăr de speranță la viață pentru focșăneanul Ionuț Popescu, fiul fostului director al Enet, Valter Popescu, rănit în incendiul din Colectiv. Prietenii de pe facebook ai tânărului focșănean scriu că acesta se simte mai bine, iar medicii le-au dat vestea apropiaților că organele interne ale lui Ionuț nu sunt atât de afectate precum s-a crezut initial.

Cu alte cuvinte, sunt șanse ca tânărul să-și revină. Până atunci, din nefericire, e cale lungă. Ionuț va trebui să treacă prin numeroase intervenții chirurgicale, prin grele tratamente și dureri greu de descris în cuvinte. Iar durerea cea mai mare va fi că iubita lui Ionuț s-a stins în tragedia din Colectiv. Monica Tănăsoiu a murit în aceeași noapte fatidică, ea fiind recunoscută la morga de către familie după cercei. Fata era din Pitești și lucra la o firmă de publicitate.

Nu a mai avut nici o șansă la viață după nenorocirea din Colectiv. Cu trupu-I firav, tânăra nu a reușit să iasă la timp din ”clubul morții”.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.