Panciu: Manifestările dedicate „Zilelor Liceului Ioan Slavici” vor avea loc joi

0
533

Manifestările dedicate împlinirii a 69 de ani de la înființarea Liceului Teoretic „Ioan Slavici“ din Panciu, care au fost anulate, la începutul acestei săptămâni, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, se vor desfășura joi, 21 ianuarie 2016, după programul inițial, stabilit de organizatori.

La ora 9.00, va avea loc slujba de pomenire a scriitorului Ioan Slavici, de la a cărui naștere s-au împlinit 168 de ani pe data de 18 ianuarie. Slujba va fi oficiată la mormântul din cimitirul Bisericii „Sf. Apostoli Petru și Pavel“.

Începând cu ora 11.00, Casa Orășenească de Cultură va găzdui festivitatea dedicată ediției Zilelor Liceului Teoretic „Ioan Slavici“, la care vor participa oficialități locale, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, foști elevi și profesori ai instituției de învățământ.

Festivitatea va include momente artistice susținute atât de elevi, cât și de cadrele didactice. De asemenea, va fi proiectat scurt-metrajul „Profesorilor mei, cu dragoste….“, realizat de Consiliul Școlar al Elevilor și se va prezenta retrospectiva extracurriculară a liceului. Ca în fiecare an, în cadrul evenimentului, va fi decernat și Trofeul Liceului „Ioan Slavici“.

 „Liceul Teoretic «Ioan Slavici» este o instituție care, alături de celelalte unități de învățământ din orașul Panciu, s-a remarcat atât prin profesionalismul cadrelor didactice și performanțele elevilor, cât și prin absolvenții săi. De pe băncile acestui liceu au plecat oameni valoroși: scriitori, profesori universitari, medici, politicieni. Cu toții ne reprezintă, cu cinste, orașul! La ceas aniversar, urez tututor cadrelor didactice de la Liceul Teoretic «Ioan Slavici» multă sănătate și putere de muncă pentru a-i pregăti, cu același profesionalism, pe elevii care ne bucură, an de an, cu performanțele lor! De asemenea, gândul meu se îndreaptă și către cei care constituie viitorul acestei comunități, cei care încă descoperă tainele cunoașterii și cărora  Primăria Orașului Panciu le asigură, în permanență, cele mai bune condiții de studiu. Tuturor, le urez un sincer la mulți ani!»“, a declarat primarul Iulian Nica.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here