Liderul PNL Vrancea, în rol de Superman: “Eu nu am adversari!”

0
269

MOTTO: În viață eviți orice adversar, în politică, fără adversar, dispari! (Tuică George – Aforisme)

Declarație halucinantă făcută astăzi de președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma. Cel care s-a erijat până acum, dar mai ales în timpul campaniei electorale, în adversarul PSD, în general, și al lui Marian Oprișan, în special, a ajuns la o concluzie pacifistă: că nu are adversari. Declarația, cel puțin neinspirată, a fost făcută în contextul săgeților aruncate în ultima vreme către și dinspre o publicație locală.

„Să știți că eu nu am adversari. Să știți că atât timp cât voi fi președinte de partid, voi încerca să lupt pentru interesele cetățenilor. Nu lupt împotriva nimănui. Nu este menirea mea și nici educația nu mă lasă să fiu împotriva cuiva, ci lupt pentru acești cetățeni care ne reprezintă și ne votează. Nu suntem dușmani sau prieteni”, a declarat Cătălin Toma într-o conferință de presă.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Declarația președintelui PNL Vrancea, Cătălin Toma este 100% reală.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.