Îndrăznește să fii informat!

marți, 18 iunie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateLiderului PSD Vrancea îi fuge preșul de sub picioare! Nicușor Halici riscă să fie înlocuit de...

  Liderului PSD Vrancea îi fuge preșul de sub picioare! Nicușor Halici riscă să fie înlocuit de la șefia partidului după alegerile locale din luna iunie

  Problemele par să se țină scai de președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici. După recenta vizită efectuată în Vrancea de Marcel Ciolacu, apar noi informații conform cărora liderul PSD a decis să-l înlocuiască de la șefia filialei vrâncene pe Nicușor Halici. Asta în condițiile în care Ciolacu a fost pus într-o postură jenantă de jurnaliștii prezenți la conferința de presă organizată la Spitalul Județean din Focșani. Marcel Ciolacu a fost întrebat de ce a acceptat ca pe listele PSD Vrancea la alegerile locale să fie puși doi medici cercetați penal pentru malpraxis. Liderul PSD a evitat cu nonșalanță răspunsurile și a aruncat întreaga responsabilitate către liderului PSD Vrancea, Nicușor Halici. Cel din urmă, nu a avut o replică verbală pe aceste subiecte, totul rezumându-se doar la o serie de grimase.(DETALII AICI)

  Iar problemele de legalitate și moralitate nu se opresc aici. Recent, jurnaliștii de la Adevărul au realizat o anchetă care ridică mari semne de întrebare asupra legitimității cu care-și ocupă funcțiile doi membri importanți ai conducerii Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, oameni girați tot de PSD, pe filiera Nicușor Halici. (DETALII AICI)

  Faptul că liderul PSD Vrancea nu a reușit să adune capital politic este bine știu și de șefii săi de la București. Marcel Ciolacu cunoștea faptul că șeful pesediștilor vrânceni nu poate câștiga funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea în fața liberalului Dragoș Ciobotaru, însă a acceptat să meargă pe mâna lui Halici care nu face altceva decât să creeze partidului, în continuare, probleme de imagine la nivel local și național. Așa se face că, după vizita efectuată în Vrancea, surse din anturajul lui Marcel Ciolacu ne-au transmis că liderul PSD ar fi plecat foarte supărat.

  FOTO: Marcel Ciolacu și Daniel Nicolaș, în urmă cu o săptămână, la Odobești

  Tensiunile dintre Ciolacu și Halici par să-și fi găsit rezolvarea. Sâmbăta trecută, Ciolacu a efectuat o vizită la Odobești, prilej cu care nu s-a sfiit să-și arate aprecierea față de primarul Daniel Nicolaș care a fost unul dintre principalii favoriți să preia frâiele PSD Vrancea, încă din 2022. Zvonurile auzite după vizita premierului Ciolacu în județul nostru indică faptul că Halici va fi debarcat din fruntea PSD Vrancea, după alegerile locale din 9 iunie. Unul dintre favoriții președintelui social-democraților să preia filiala vrânceană este chiar primarul Odobeștiului Daniel Nicolaș. Cel mai probabil, unul dintre motivele schimbării va fi rezultatul dezastruos pe care îl va obține PSD în județul Vrancea la alegerile care se apropie.

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Descoperire macabră într-un apartament din Focșani! Pompierii au găsit cadavrul unei femei

  Un cetățean din cartierul Gării a solicitat intervenția autorităților după ce a constatat că...

  ULTIMA ORĂ La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscripție Panciu a decis renumărarea voturilor pentru funcția de primar

  În urma alegerilor din 9 iunie, primarul în funcție – Nicolai Mărăscu (PNL), a...

  Fondul Național de Garantare a Creditelor va emite acordurile de refinanţare în Programul ”Prima Casă”

  Prin adoptarea Ordonanței de Urgență Nr. 58/6 iunie 2024 FNGCIMM este mandatat să emită, acordurile...

  ARTICOLE POPULARE

  GALAȚI: Tragedie în apropiere de Hanu Conachi! Trei muncitori au fost îngropați de vii, unul dintre ei a decedat

  Tragedie la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu. Un mail de pământ s-a surpat peste...

  ATENȚIE DN2 este inundat la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că la ieșire din Râmnicu...

  A murit fostul director al SCCM Focșani, inginerul Lucian Văcăreanu

  S-a stins din viață inginerul Lucian Văcăreanu, fost director al SCCM Focșani și unul...