Lista artiștilor care vor susține recitaluri în Piața Unirii la Revelionul 2016

0
727

Trecerea în 2016 va fi marcată, la Focșani, printr-un spectacol în aer liber și focuri de artificii. Autoritățile județene au făcut publică lista interpreților care vor urca pe scena amplasată în Piața Unirii. Distracția de Revelion va începe la ora 18:00 cu un recital susținut de Ansamblul “Țara Vrancei”, urmând ca pe scena din centrul orașului să urce, rând pe rând, artiști consacrați din show-bizz-ul românesc.

Ioniță și Viorica din Clejani, Anastasia Lazariuc, Alexandra Shine, Randi, Lora, și Voltaj vor încânta audiența pană aproape de miezul nopții. Trecerea dintre ani va fi marcată de un show de artificii, lasere și lumini.

ricchi-e-poveriInvitații speciali ai acestui Revelion sunt nume consacrate pe plan internațional. Este vorba despre grupul Ricchi e Poveri, trupa europeană înființată în anul 1967, de Franco Gatti (foto-stânga), fiind una din cele mai cunoscute trupe pop din lume. Ricchi e Poveri a vândut peste 20 de milioane de discuri de-a lungul anilor.

Cea de-a doua trupă invitată la Revelionul 2016 este Ottawan. Înființată în același cu trupa Ricchi e Poveri, formaţia Ottawan a făcut legea pe ringurile de dans la începutul anilor ’80, printr-o serie de hituri care au făcut înconjurul lumii. Printre piesele care au consacrat trupa din Franța se numără “D.I.S.C.O”, “Hand Up”, “T’es ok”, “Crazy Music” şi “Shalala Song”.

Evenimentul din Piața Unirii va fi prezentat de Adelina Pestrițu și Octavian Ursulescu.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.