LIVE: Focșani, a treia zi de proteste. Vrâncenii strigă ”PSD, ciuma roșie”

0
302

UPDATE: Numărul protestatarilor crește astfel că la ora 20.00, cel mai probabil pe străzile orașului sunt peste 500 de oameni care scandează lozinci anti PSD și anti Guvern. Celor care se afla deja în coloana și parcurg orașul li se alătură alți focșăneni care își strigă revolta în stradă.

Până la această oră nu au fost înregistrate incidente.

A treia seară de proteste în Focșani. Peste 400 de oameni s-au adunat, vineri seară, în Piața Unirii din Focșani, în semn de revoltă față de adoptarea de către Guvern a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea codurilor penale.

Mai mulți decât cu o seară înainte, focșănenii au scandat lozinci atni PSD și anti-Guvern în Piața Unirii după care au pornit în marș spre sediul PSD Vrancea. În fața Consiliului Județean, protestatarii s-au oprit și au scandat lozinci împotriva partidului de guvernământ și a președintelui județului, Marian Oprișan, după care și-au continuat drumul spre sediul PSD Vrancea. Oamenii strigă: ”Hoții”, ”PSD, ciuma roșie”, ”Nu stați la balcoane, că muriți de foame” sau ”Lege pentru toți, nu lege pentru hoți”.

Până la ora postării acestei știri, protestul s-a desfășurat fără incidente. Jurnal de Vrancea transmite live întregul protest.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.