Liviu Macovei ales președinte al USR Focșani

0
205

Afaceristul Liviu Macovei a fost ales noul președinte al USR Focșani. În cadrul Conferinței Municipale a filialei, Macovei a primit 27 de voturi pentru din cele 28 de voturi exprimate. În cadrul aceleași conferințe, Radu Merchea și Corina Atanasiu au fost aleși vicepreședinți, în timp ce Bogdan Hăineală, Alexandru Tătăruș, Sorin Mădulărea și Alexandra Tătaru vor face parte din biroul politic. Liviu Macovei s-a alăturat echipei USR Vrancea la jumătatea lunii iulie,  după ce a demisionat din PNL. La acea dată, Macovei a spus că a plecat din din rândul liberalilor pentru că  „nu mai exista un mediu politic compatibil cu viziunea lui despre ceea ce înseamnă politica și interesul comunității”. Cel mai probabil, numirea sa în fruntea USR va veni și cu o nominalizare pentru candidatura la Primăria Focșani, la alegerile de anul viitor.

„Îmi doresc ca ziua de astăzi să marcheze un nou început și o nouă mentalitate în USR Focșani. Este datoria noastră să intrăm în anul electoral care urmează ca o echipă unita și solidă, o echipă motivată, o echipă câștigătoare! Știu că într-un județ dominat net de un PSD dictatorial, și cu un PNL obedient, șansele ca o nouă formațiune politică să câștige alegerile nu sunt tocmai favorabile. În ciuda acestor lucruri, cetățenii ne-au trimis un semnal la alegerile europarlamentare, concretizată  prin numărul mare de voturi. Această încredere ar trebui sa ne responsabilizeze și mai mult. Trebuie sa facem o opoziție decenta dar agresiva și să convingem oamenii că USR este soluția cea mai potrivită pentru a scoate Focșaniul din stagnarea economică, demografica si culturală la care a fost condamnat de cei care l-au administrat pana acum” a transmis Liviu Macovei, citat de jurnaliștii de la StirideFocsani.ro

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.