Liviu Macovei, despre ședința de CL: “Unii confundă Consiliul Local cu discuțiile la șpriț”

0
143

Liviu Macovei cataloghează ședințele aleșilor locali municipali ca fiind “lipsite de responsabilitate”. Într-un text postat pe pagina de socializare, Macovei reclamă comportamentul consilierilor ca fiind un circ ieftin, de ambele părți. Excepție nu a făcut nici ședința de astăzi când au curs zeci de acuze cu referire la viața personală. Liviu Macovei a mai spus că telenovelele și can-canul nu au ce căuta în ședințele de Consiliu Local.

”Nu este treaba primarului sau a consilierilor să aducă în discuțiile la proiecte viața personală a cuiva. Dacă PNL l-a numit pe iubitul consilierei Ana-Maria Dimitriu la DSP Vrancea, nu este treaba primarului să-i reproșeze pe acel ton relațiile personale în ședință de CL. Este dreptul doamnei Dumitriu să aibă iubit și este în puterea PNL să-l numească oriunde. Asta nu înseamnă că nepotismele și administrația de cumetrie sunt de dorit, dar nici cancanul și telenovelele în ședințele de CL nu sunt. La fel și trimiterile reciproce la soțiile fiecăruia.

Unii confundă Consiliul Local cu discuțiile la șpriț. Focșaniul are în mod clar nevoie de un suflu nou, de reprezentanți de calitate, de o administrație formată din profesioniști care acționează în respect față de cetățean. Partidele actuale din CL nu pot oferi acest lucru”, a scris Liviu Macovei pe pagina sa de Facebook.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here