Locuri limitate la cursul de Buldoexcavatorist, în Focșani!

0
119

CURS BULDOEXCAVATORIST – Vrei să înveți lucruri noi? Să-ți dezvolți abilitatile?

Alege cursul de Buldoexcavatorist organizat de Profesional New Consult – Cursul se adresează persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, absolvenți ai învățământului minim obligatoriu ce își doresc un loc de munca stabil, cu venituri peste medii și operatorilor de excavator, buldoexcavator, buldozer, încărcător frontal, rulou compactor, greder, autogreder, autoscreper, ifron, etc.

Ce este un Buldoexcavatorist? – este conducătorul de mașini și utilaje pentru terasamente, care conduce, întreține și supraveghează instalații, agregate și utilaje destinate executării lucrărilor de terasamente conform cărții tehnice a acestora. Mașinile pentru terasamente sunt utilizate cu preponderență la lucrările de pământ și în construcția de drumuri executând operații de: încărcat; săpat și transportat; săpat șanțuri și canale; profilat/nivelat; scarificat; defrișat/curățat terenul; compactat etc.

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute în România și UE și acreditate de Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

Mai multe detalii despre curs, puteți obține accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email: focsani@profesionalnewconsult.ro

Telefon: 0768.889.888 sau la sediul firmei din: Focșani, str Timotei Cipariu nr 4b, vis a vis de Liceul Pedagogic – birou înscrieri și săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.