LOCURI LIMITATE la Cursul de Infirmier, cele mai mari REDUCERI!

0
149

Avem  nevoie de iubire, de blȃndeţe, grjiă şi respect, trăsături demne de o infirmieră devotată! Dacă dragul și grija ta pentru oameni, a atins cele mai înalte cote, nu le lăsa să se risipească, învață cum poți pune zȃmbetul pe buzele celor care au nevoie de tine, direct de la cei mai buni formatori cu o experiență bogată în domeniu.

Așa cum v-ați obișnuit și în această luna venim în înâmpinarea dumneavoastră cu cele mai mari REDUCERI, de până la 20% la înscriere, prin Campania “ Vara – topim preturile” !

Înscrie-te acum la Cursul de Infirmieră, un curs acreditat, ce îţi oferă șansa de a face practică în spital, pentru a învăţa care este exact rolul infirmierei si atribuțiile acesteia, faţă de persoana îngrijită; iată și cȃteva dintre ele:

  • supravegherea stării de sănătate
  • alimentarea și hidratarea
  • igienizarea spațiului în care se află
  • relaţia interpersonală infirmier-persoană asistată
  • nevoile esențiale ale persoanei asistate
  • asigurarea unui mediu de viatã si climat adecvat îngrijirii complexe a persoanelor îngrijite din punct de vedere, fizic, psihic, afectiv
  • stimularea participării persoanei îngrijite la activitățile zilnice

Absolvirea cursului asigură o diplomă ce vă permite exercitarea funcției atât în țară, cât și în străinătate!

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email: cursuri@profesionalnewconsult.ro, office@profesionalnewconsult.ro, focsani@profesionalnewconsult.ro

Telefoane: 0768.889.888, 0748.333.777, 0784.045.025 sau la sediul firmei din: Focșani, strada Timotei Cipariu nr 4b, vis a vis de Liceul Pedagogic, jud. Vrancea – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare sunt:

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.