LOCURI LIMITATE la Cursul de Inspector Resurse Umane

0
228

Tu joci unul din cele mai importante roluri într-o companie!

Da, ai auzit bine, tu viitorule Inspector Resurse Umane, pentru că de tine depinde buna relaționare dintre angajat și angajator, formarea unei echipe dedicate și complete  și odată cu ele, îndeplinirea și depășirea obiectivelor financiare propuse în cadrul companiei.

PROFESIONAL NEW CONSULT, vă propune un Curs de Inspector Resurse Umane în care specialiștii noştri în domeniu, îţi pun la dispoziţie toată priceperea.

Iată şi cȃteva din lucrurile ce urmează să le aprofundezi:

  • Codul Muncii şi ultimele modificări ale acestuia;
  • REVISAL, mod de completare și transmitere, conform ultimei actualizări, HG 500/2011;
  • modele documente si modalități de completare a acestora;
  • legea dialogului social;
  • negociere contract colectiv de muncă, întocmire Regulament Ordine Interioară, fișe de post;
  • legea pensiilor și legea șomajului actualizate;
  • salarizarea;
  • drepturile salariale ce decurg din contractul individual de muncă;

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute în România și UE și acreditate de Ministerul Muncii și Justiţiei Sociale.

Mai multe detalii despre curs, puteți obține accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email: cursuri@profesionalnewconsult.ro, office@profesionalnewconsult.ro, focsani@profesionalnewconsult.ro

Telefoane: 0768.889.888, 0748.333.777, 0784.045.025 sau la sediul firmei din: Focșani, strada Renaşterii, nr. 8 Bis, etaj 2, jud. Vrancea (lângă Restaurant Casa Veche) – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare sunt:

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.