Locuri limitate la cursul Manager de Proiect

0
93

În perioada urmãtoare va demara în Focsani cursul de Manager de Proiect, curs acreditat de Ministerele Muncii și Educaţiei.

De ce sã urmaţi cursul de Manager Proiect în cadrul Profesional New Consult? Aflati de 12 ani pe piaţa de formare profesionalã, societatea noastra s-a impus prin profesionalism şi performanţã, de asemenea, condiţiile moderne de studiu, materialele elaborate astfel încât sã transmitã complet informaţia, mijloace profesionale de prezentare a unui curs, toate acestea, împreunã cu formatori dedicaţi, in vederea furnizarii informaţiilor necesare pentru deprinderea abilitãţilor specifice sunt dovada unui curs de succes pe piaţa din Focsani şi nu numai.

manager resurse umane 03 - Locuri limitate la cursul Manager de ProiectToata luna iunie beneficiati de REDUCERI la inscriere: 5% la plata in RATE sau 10% la plata INTEGRALA.

Pentru urmãtoarea sesiune a cursului de Manager Proiect, locurile sunt limitate iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0768.889.888 sau 0765.190.000 sau puteţi remite un email la adresa : focsani@profesionalnewconsult.ro

Sau la sediul firmei din: Focsani, Str, Renasterii, nr 8bis, etaj 2 – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Contabilitate; (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Responsabil de Mediu; (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu)

Curs Inspector Securitate şi Sãnãtate în Muncã; (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm)

Curs Arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar)

manager resurse umane 01 - Locuri limitate la cursul Manager de Proiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.