Locurile aglomerate din Vrancea se află în continuare sub lupa autorităților. 6 cetățeni sancționați contravențional pentru că nu au purtat mască!

0
226

Sub autoritatea Instituției Prefectului Județului Vrancea, zonele aglomerate din localitățile aflate pe raza județului nostru au fost luate la puricat de autorități. Misiunile au fost îndeplinite de efective din cadrul mai multor instituții ale statului ce au numărat 140 de oameni: poliție, jandarmerie, poliție locală, pompieri, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Oficiul pentru Protecția Consumatorului, Direcția Sanitară Veterinară. „În cadrul acțiunilor punctuale au fost verificate 80 de obiective, din care 67 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate și au fost legitimate peste 290 de persoane. Totodată, au fost oprite în trafic pentru control 52 de mijloace de transport, din care 40 de mijloace de transport în comun. În urma neregulilor constatate ieri, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Vrancea. Totodată, acțiunile de acest gen vor continua zilnic și în perioada următoare, autoritățile făcând apel la cetățeni să respecte reglementările în vigoare pentru limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus.

politie actiuni 1 - Locurile aglomerate din Vrancea se află în continuare sub lupa autorităților. 6 cetățeni sancționați contravențional pentru că nu au purtat mască!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.