Loredana, Vama, Inna, Andra și Holograf cântă de Revelion la Galați

0
165
Primăria Galați este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru petrecerea de Revelion. Autoritățile gălățene au scos la licitație organizarea evenimentului, iar firma câștigătoare va trebui să respecte o serie de condiții, inclusiv să aducă la Galați nume de top în noaptea dintre ani.

Astfel, Primăria Galați vrea ca în orașul de la malul Dunării să concerteze de Revelion Alex Velea, Horia Brenciu, BUG Mafia, Raluka, Loredana, Vama, Inna, Mandinga, Andra, Holograf și Direcţia 5. Firma care va fi declarată câștigătoare nu e obligată să-i aducă pe toți, dar trebuie să contracteze cel puțin două dintre numele de pe listă.

Concertul de la Galați ar urma să aibă loc în fața Sălii Sporturilor, unde aceeași firmă va trebui să monteze scena și să asigure jocuri de artificii de cel puțin 15 minute.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.