LOTERIA BONURILOR: Câte persoane și-au revendicat premiul şi care este valoarea lui

0
189
loteria-bonurilor-extragere
foto: evz.ro

La prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale demarată de Ministerul Finanțelor au participat toate bonurile fiscale care au o valoare cuprinsă între 6,00 lei și 6,99 lei. Până la acest moment peste 9.000 de persoane au trecut pe la sediile Administrațiilor Finanțelor Publice din țară pentru a revendica premiul. Reprezentații ANAF se așteaptă ca numărul câștigătorilor să crească până la termenul limită de revendicare a premiului, care este data de 13 mai 2015.

Câștigătorii sunt obligați să se prezinte cu bonurile în original, cu cartea de identitate, dar și cu un cont IBAN deschis la o unitate bancară de pe teritoriul României.

Numai în județul Vrancea, peste 100 de persoane au trecut pe la sediul ANAF. Fondul total de premii este de un milion de lei, care se va împărţi în mod egal la numărul total de bonuri câştigătoare şi validate de ANAF. În prezent premiul pentru fiecare bon fiscal se ridică la suma de aproximativ 100 de lei.

Un bon este câştigător dacă a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care funcţionează potrivit legislaţiei. Informațiile de pe acesta trebuie să fie lizibile și să aibă valoarea totală exprimată în lei, egală cu valoarea extrasă. Sunt valabile toate bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

Următoare extragere va avea loc, în data de 17 mai. Bonurile care participă la extragere sunt cele emise în perioada 01 aprilie – 30 aprilie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.