Luni, NU se dă SALA pentru permisul de conducere. O defecţiune în sistemul informatic a dat totul peste cap

0
699

O defecţiune apărută în sistemul informatic central al Direcţiei Permise de Conducere a dus, luni, la anularea probei teoretice pentru obţinerea permisului. Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a anunţat că, din cauza unor probeleme de ordin tehnic, luni nu poate fi susţinută proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere.

De asenenea, până la remedierea problemei tehnice, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie. Până la remedierea situaţiei pot fi depus doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi efectuate operaţiuni de radiere.

Personalul de intervenţie a fost alertat imediat după apariţia problemelor tehnice şi lucrează la remedierea situaţiei încă din noaptea de duminică spre luni. Autorităţile speră ca lucrurile să intre cât de cât în normal după orele prânzului.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.