FOTO: Mădălina Burnar și Cosmin Ciobanache – “Miss & Mister Boboc 2015” ai liceului Al. I. Cuza din Panciu

0
364

Miss Mister Boboc 2015 LTAIC 77 - FOTO: Mădălina Burnar și Cosmin Ciobanache - "Miss & Mister Boboc 2015" ai liceului Al. I. Cuza din Panciu

Mădălina Burnar și Cosmin Ciobanache au fost desemnați „Miss & Mister Boboc 2015“ în cadrul Balului Bobocilor de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza“ din Panciu. Evenimentul s-a desfășurat joi, 26 noiembrie 2015, la Casa Orășenească de Cultură.

Tema balului din acest an a fost „Black & White“, concursul cuprinzând 5 probe: proba ținutei de zi, cultură generală, proba surpriză, proba de dans, proba de originalitate și proba ținutei de seară.

Din partea primarului Iulian Nica,  Mădălina Burnar și Cosmin Ciobanache  au primit câte un premiu de 350 de lei. Pe locul II s-au clasat Andreea Pricope și Mădălin Stăncilă, care au primit câte un premiu de 200 lei și pe locul III – Cristina Oneață și Radu Țane, recompensați, fiecare, cu un premiu de 150 lei.

Ceilalți concurenți – Mădălina Cernea, Loredana Costin, Denisa Boariu, Cosmin Carabulea și Daniel Jugaru au primit câte un premiu de participare în valoare de 100 lei.

Spectacolul a inclus și momente artistice susținute de Maria Cristina Mihăilă, Mirel Daniel Rădulescu, Trupa de Majorete a Orașului Panciu și Trupa Breaking Noise.

Invitata specială a balului a fost cântăreața Raluka, recitalul acesteia fiind oferit tuturor participanților la eveniment de către primarul Iulian Nica.

Miss Mister Boboc 2015 LTAIC 71 - FOTO: Mădălina Burnar și Cosmin Ciobanache - "Miss & Mister Boboc 2015" ai liceului Al. I. Cuza din Panciu

Felicit Liceul Tehnologic «Al. I. Cuza» pentru organizarea acestui spectacol deosebit. Totodată, felicit concurenții, pentru momentele frumoase, emoționante și originale, care au făcut dificilă departajarea pentru desemnarea câștigătorilor. Mulțumesc, de asemenea, profesorilor coordonatori, în mod deosebit doamnei profesoare Teodora Zamfir, care a fost în permanență alături de concurenți și, nu în ultimul rând, Casei de Cultură care, alături de Primăria Orașului Panciu și de Liceul Tehnologic, a contribuit la reușita acestui eveniment“, a declarat primarul Iulian Nica.

Miss Mister Boboc 2015 LTAIC 78 - FOTO: Mădălina Burnar și Cosmin Ciobanache - "Miss & Mister Boboc 2015" ai liceului Al. I. Cuza din Panciu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.