Măicănești: Au început lucrările de reabilitare la Monumentul Eroilor | Lucrările includ și amenajarea întregii zone din centrul comunei

0
125
Lucrările pentru reabilitarea Monumentului Eroilor din comuna Măicănești au demarat la începutul acestei luni. Administrația locală din Măicănești a anunțat că, pe lângă reabilitarea și modernizarea monumentului, va fi amenajat și parcul din centrul comunei, vor fi create noi locuri de parcare și vor fi reabilitate căile de acces către primărie. Întreg proiectul a fost licitat și atribuit anul trecut, și prevede, printre altele, realizarea unui număr de 26 de locuri de parcare, instalarea de bănci și coșuri de gunoi, dar și montarea unui sistem de iluminare la Monumentul Eroilor. Trecerea timpului și nepăsarea celor care au păstorit comuna noastră până acum trei ani au lăsat urme în tot ce înseamnă dezvoltarea comunei noastre. Anul trecut, proiectul care urmează să schimbe complet aspectul central al comunei, începând cu Monumentul Eroilor, a fost licitat și ulterior, lucrările de execuție au fost atribuite. De la începutul lunii martie au început deja lucrările propuse pentru reabilitarea și modernizarea Monumentului Eroilor. La finalul acestora, acest obiectiv reprezentativ al comunei noastre va fi pus în valoare printr-un sistem de iluminare propriu. Pe lateralele parcului urmează să fie realizate în total 26 de locuri de parcare din care două rezervate persoanelor cu dizabilități. Pentru a pune în valoare Monumentul Eroilor vor fi realizate mai multe alei pietonale, iar împrejmuirea parcului se va realiza cu gard viu. Întregul mobilier urban va fi înlocuit, urmând a fi montate, ca exemplu, 13 bănci din oțel și 11 coșuri de gunoi. Parcul va beneficia de propriul sistem de iluminare iar vegetația va fi irigată cu ajutorul unui sistem complet automatizat.”, a transmis primarul comunei Măicănești, Răzvan Pascu.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.