Mama lui Ponta, audiata la DNA: „Sunt soacra, nu consilier”

0
206

cornelia naum mama ponta - Mama lui Ponta, audiata la DNA: „Sunt soacra, nu consilier”

Cornelia Naum , mama premierului Victor Ponta, s-a prezentat, ieri dimineaţă, la DNA Ploieşti.

După aproximativ o oră, ea a ieșit de la audieri, avocatul acesteia spunând că are calitatea de martor. „Doamna are un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei, dar nu are nicio legătură cu societăţile în legătură cu care s-a reţinut acţiunea presupus infracţională în cauză. Sigur că, la un moment dat, a participat la niște discuții între anumite persoane care au o anumită calitate în acest dosar. Cu privire la aceste lucruri a fost întrebată”, a declarat apărătorul acesteia.

Mama premierului a fost zgârcită în declarații. La intrare, ea a arătat că „dau declaraţii la DNA, nu la dumneavoastră. Aştept să mă întrebe procurorii”. După audiere, întrebată de jurnaliști dacă este consilier în firmele ginerelui său, Iulian Herțanu, ea a precizat scurt: „Sunt soacră, nu sunt consilier”.

Dacă mama sa a fost rezervată în declarații, premierul Victor Ponta nu s-a putut abține și a postat un mesaj pe internet. „Mama mea, audiată la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ( că tot nu au ei bani să plătească taxe)!”, a comentat, malițios, Victor Ponta.

Iulian Herţanu și omul de afaceri Vladimir Ciorbă sunt arestați pentru 30 de zile în dosarul „Comarnic”, cauză care are ca obiect o serie de fraude cu fonduri europene.

material preluat de pe site-ul www.evz.ro / foto: agerpress

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here